Povestea noastra

Infiintata in 2007, SC Zone Invest SRL, si-a inceput activitatea ca o mica afacere de familie, ce intentiona sa confectioneze modele de balustrade inox Bucuresti.

In 2017, am continuat sa demonstram calitatea lucrarilor, activitatea fiind extinsa si in orasele vecine aflate pe o raza de 250 km in jurul Bucurestiului. Echipa noastra a crescut odata cu trecerea anilor, astazi avand propriul atelier si propriul showroom.

Datorita acestor factori putem afirma cu incredere ca, fiecare lucrare, poate fi finalizata in cel mai scurt timp posibil.

Gama noastra include un numar nelimitat de modele pentru balustrade inox bucuresti, balustrade inox cu lemn sau balustrade inox cu sticla. De asemenea, echipa noastra este pregatita si dotata corespunzator sa poata confectiona orice va doriti in materie de inox.

Ne dedicam in totalitate fiecarei lucrari pentru a ne asigura ca produsul final va fi unul durabil si cel mai important, de calitate. Clientii nostrii, sunt cei care ne recomanda, stiind ca vom continua sa lucram din greu pentru a le castiga respectul.

Va multumim ca ne-ati ales ca partenerul dumneavoastra de incredere! Nu ezitati sa ne contactati pentru orice lucrare de balustrade inox Bucuresti si Ilfov.

Daca ne alegeti, veti avea parte de

  • Asistenta la vanzare: echipa noastra va fi fericita sa va raspunda la orice intrebare legata de calitatea produselor sau de design.
  • Profesionalism: suntem prompti si ne respectam mereu cuvantul.
  • Competitivitate economica: cel mai bun raport calitate-pret.
  • Cerinte speciale: va imaginati un model anume?trimiteti-ne schita iar noi, il vom aduce la realitate!
  • Garantia lucrarii.
  • Transport si montaj: GRATUIT!
  • Same day delivery: executam lucrari in regim de urgenta! Indiferent de ora!

Echipa Noastra

Clienti