Compania noastra

Fondată în 2007, Zone Invest SRL a început ca o afacere familială modestă, cu obiectivul de a produce modele de balustrade din inox în București.

În decursul anilor, am consolidat reputația prin demonstrarea constantă a calității lucrărilor noastre, extinzându-ne activitatea către orașele vecine dintr-un raza de 250 km în jurul Bucureștiului. Echipa noastră a crescut concomitent cu această evoluție, dispunând astăzi de propriul atelier și showroom.

Acestea fiind premisele, ne asigurăm că fiecare proiect este finalizat în cel mai scurt timp posibil. Gama noastră cuprinde o varietate nelimitată de modele pentru balustrade din inox, inclusiv variante cu lemn sau sticlă. Echipa noastră este pregătită și echipată corespunzător pentru a satisface orice cerințe legate de lucrările din inox.

Ne dedicăm cu înțelepciune fiecărui proiect, asigurându-ne că produsul final este durabil și, mai presus de toate, de cea mai înaltă calitate. Recomandările clienților noștri sunt o mărturie a acestui angajament, cunoscându-ne reputația de a continua să depunem eforturi pentru a câștiga respectul acestora.

Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru orice proiect de balustrade din inox în București și Ilfov. Nu ezitați să ne contactați.

Daca ne alegeti, veti avea parte de

  • Asistenta la vanzare: echipa noastra va fi fericita sa va raspunda la orice intrebare legata de calitatea produselor sau de design.
  • Profesionalism: suntem prompti si ne respectam mereu cuvantul.
  • Competitivitate economica: cel mai bun raport calitate-pret.
  • Cerinte speciale: va imaginati un model anume?trimiteti-ne schita iar noi, il vom aduce la realitate!
  • Garantia lucrarii.
  • Transport si montaj: GRATUIT!
  • Same day delivery: executam lucrari in regim de urgenta! Indiferent de ora!

Echipa Noastra

Clienti